Архива 2007

Јул 2007

Екипа новинара, веома популарног међу радницима Намнске, синдикалног листа – ОРУЖАРИ – посетила је Министра одрбране Драгана Шутановца. Техничка екипа је направила неколико фотографија, погледајте….

По успешно завршеном такмичењу обављена је и додела награда у присуству Председника и заменика Синдикалне организације, као и пословодства Фабрике. Специјално за ту прилику спортистима су уручили награде Југослав Ристић, Драган Илић и Зоран Алексић.

Јун 2007

У организацији Синдиката Застава оружје одржане су радничко – спортске игре. Дешавања са спортиских терена можете погледати уколико кликнете на фотографију испод текста….

25.05.2007.

Пословодство и представници Синдикалне организације Застава оружје у посети Министру одбране. О овом догађају вест су пренеле све веће информативне куће, а исечак из тих вести можете погледати овде….

30.04.2007.

Синдикална организација ” Застава оружје ” узела је учешће у протесту поводом 1. Маја празника рада у организацији Самосталног синдиката металаца Србије. Синдикална организација ” Застава оружје ” је као и увек несебично помогла у организацији протеста, а највише у техничкој подршци и члановима, који су се одазвали у великом броју. Како је све то изгледало можете погледати ако кликнете на фотографију.

06.03.2007.

Предузеће ” Застава оружје ” посетио је министар одбране у Влади Србије Зоран Станковић, заједно са својим сарадницима. Министар Станковић је разговарао са пословодство и представницима синдиката након чега се обратио запосленима у Фабрици. По окончању скупа Министар Станковић је посетио иложбену салу и разгледао производе Фабрике ” Застава оружје “. Министар је обећао помоћ у функционисању Фабрике.

11.01.2007.

Предузеће ” Застава оружје ” посетио је министар привреде у Влади Србије Предраг Бубало, заједно са својим сарадницима. Министар Бубало обишао је погоне за производњу ловацко-спортског програма, као и погон за производњу војног наоружања.

Bookmark the permalink.

Comments are closed